Resultatet af en næsekorrektion er permanent

Resultatet af en næsekorrektion er permanent

281
0
SHARE

Går du med tanker om at få ændret udseendet på din næse, så er det oplagt at få foretaget en næseoperation, eller næsekorrektion som det hedder i fagsproget. Operationen er blandt de mest udbredte kosmetiske operationer, og selve indgrebet tager typisk blot mellem en og to timer alt efter omfanget.

Prisniveauet i Danmark er typisk mellem 25.000 og 45.000 kroner afhængigt af om det er en stor eller lille operation. Det er altså muligt at få lavet en billig næseoperation. Ved operationen er muligt at reducere eller forstørre størrelsen på næsen, forandre formen på næsetippen og næseryggen, at indsnævre næseborerens åbning samt ændre i vinkelen mellem patientens næse og overlæbe. Ved selve indgrebet adskiller kirurgen huden på næsen fra det bærende skelet af knogle og brusk, hvorefter næsen kan omformes efter patientens ønske. Metoden som kirurgen anvender afhænger af patientens ønske, men er der tale om en opbyggende næseoperation, hvor næsen laves større, kræves det at der enten benyttes kunstigt materiale eller eget brusk eller knogle. Dette kan hentes fra forskellig steder, men oftest fra øret.

Resultatet af en næsekorrektion er permanent, men naturligvis vil der komme naturlige forandringer med alderen. Arbejdet kan typisk genoptages efter blot et par uger, mens det er skal ventes yderligere et par uger med anstrengende aktiviteter og sport.

NO COMMENTS